.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
گزارشی از آخرین وضعیت تیم‌های لیگ برتری

در شرایطی که جام حذفی هنوز تمام نشده، تیم‌ها مذاکرات خود با بازیکنان را شروع کرده‌اند.

نقل و انتقالات هنوز شروع نشده ولی تیم‌ها مذاکراتشان را شروع کرده‌اند. اکثر تیم‌ها به فکر بستن لیست خود برای فصل آینده هستند و به همین دلیل دنبال بازیکنان مورد نظرشان رفته‌اند. اما فراتر از بحث بازیکن، بحث مدیریت و مربیگری در برخی از باشگاه‌هاست که هنوز تکلیفشان مشخص نیست. بسیاری از تیم‌ها شرایط خوبی ندارند و تکلیف مربی فصل بعدشان مشخص نیست. از طرفی برخی از تیم‌ها قرارداد خود را با مربی مورد نظر بسته‌اند و کارشان را هم به زودی شروع می‌کنند. در این گزارش، وضعیت تیم‌های لیگ برتری به اختصار مورد بررسی قرار گرفته.
سپاهان؛ آرامش خاطر در نقل و انتقالات
مسئله‌ای که این روزها ذهن سپاهانی‌ها را مشغول کرده صحبت‌های اخیر رئیس هیات مدیره این باشگاه است که گفته سپاهان سقف قرارداد را رعایت نکرده. از طرفی یکی از مسئولان سیاسی استان اصفهان هم در مورد این موضوع صحبت کرده و گفته این پول‌های کلان نباید پرداخت شود. کارگران سپاهان هم که اعتراض‌هایی به پول‌های پرداختی کلان به بازیکنان تیم فوتبالشان داشته‌اند. اما در نهایت بعید است سپاهانی‌ها روند گذشته را ادامه ندهند. آن‌ها به احتمال فراوان امسال هم پول‌های کلان خرج خواهند کرد.
بحث دیگری که در سپاهان وجود دارد، تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی است. به نظر می‌رسد قلعه‌نویی منتظر مشخص شدن تکلیف وزیر ورزش است تا بتواند پس از انتخاب وزیر ورزش، راحت‌تر تصمیم بگیرد. او البته به احتمال فراوان در سپاهان خواهد ماند ولی اگر ماندنی باشد، هادی عقیلی را نمی‌خواهد.
از بین بازیکنان سایپا هم جواد کاظمیان و ابراهیم توره دوست دارند در تهران بازی کنند و بعید نیست این دو نفر سر از استقلال یا پرسپولیس دربیاورند. اما سپاهان بقیه بازیکنانش را حفظ خواهد کرد. مدیران باشگاه سپاهان با توجه به بودجه‌ای که دارند زیاد نگران اتفاقات نقل و انتقالات نیستند.
استقلال؛ در انتظار معرفی وزیر ورزش
سرنوشت استقلال بدجوری به سرنوشت وزارت ورزش گره خورده. از آنجا که مالکیت استقلال برای سازمان تربیت بدنی است و با تشکیل وزارت ورزش زیرمجموعه وزارت ورزش محسوب خواهد شد، انتخاب وزیر ورزش ممکن است سرنوشت این باشگاه را عوض کند. البته علی فتح‌الله‌زاده از آنجا که زیاد وارد بحث‌های سیاسی نمی‌شود، جایگاه محکمی در این تیم دارد. ماندن پرویز مظلومی هم به نتایجی بستگی دارد که این مربی در جام حذفی می‌گیرد. البته فعلا هم فتح‌الله‌زاده، هم مظلومی، هر دو می‌گویند سرمربی عوض نخواهد شد. اما بعید نیست در صورت ناکامی استقلال در جام حذفی، سرمربی این تیم هم عوض شود. این هم بستگی به این دارد که آیا استقلالی‌ها جایگزین مناسبی برای مظلومی پیدا می‌کنند یا نه؟
ذوب‌آهن؛ غرق در مشکلات مالی
مشکل بزرگ ذوب‌آهن برای فصل آینده پول است. ذوبی‌ها از محل بودجه یک درصد امورات خود را می‌گذراندند که از امسال دیگر این بودجه قطع شده. آن‌ها چالش بزرگی دارند و از طرفی مدیریت این باشگاه نیز ممکن است عوض شود. اصغر دلیلی مدیرعامل فعلی این باشگاه گفته که نمی‌خواهد در ذوب‌آهن بماند. حضور منصور ابراهیم‌زاده هم در ابهام است. رسانه‌ها اسم بسیاری از تیم‌ها را به عنوان تیم‌های خواهان منصور ابراهیم‌زاده منتشر کرده‌اند اما هنوز سرنوشت این مربی مشخص نیست.
خلعتبری ستاره ذوب‌آهن در صورت ابقای ابراهیم‌زاده، از این تیم خواهد رفت. او و طالبی بازیکنان آزاد ذوب‌آهن هستند. شهاب گردان هم پیشنهادهایی از استقلال و پرسپولیس و چند تیم دیگر دارد که بعید نیست به یکی از این پیشنهادها پاسخ مثبت بدهد.
پرسپولیس؛ مثل استقلال
ابتدا بحث سرمربیگری حمید استیلی در پرسپولیس مطرح بود. بعد اسامی دنیزلی و برانکو و حمید درخشان و منصور ابراهیم‌زاده هم مطرح شد. اما بعد از ملاقات دایی و سعیدلو این بحث مطرح شد که هدایتی به هیات مدیره پرسپولیس می‌رود و دایی را حفظ می‌کند. ولی با توجه به معادلات وزارت ورزش، برنامه‌ها عوض شده. همه منتظرند ببینند چه کسی وزیر ورزش می‌شود چراکه ممکن است با انتخاب وزیر ورزش، تغییراتی در باشگاه پرسپولیس ایجاد شود. این همان مشکلی است که استقلالی‌ها هم با آن سر و کار دارند.
تراکتورسازی؛ بحث تغییر مدیریت
تراکتور پول کم ندارد. فقط معلوم نیست کمالوند در این تیم بماند یا نه. بحث منشوری شدن او هم که مثل هر سال دوباره مطرح شده. کمالوند می‌گوید در تراکتور می‌ماند و سهمیه آسیا را هم می‌گیرد. او همچنان نزد هواداران این تیم محبوب است اما بازیکنانی مثل محمد نصرتی که با تماشاگران تراکتور به مشکل خورده بودند باید فکری برای فصل آینده خود بکنند. کمالوند می‌خواهد خط حمله تیمش را قوی کند. از طرفی ممکن است سردار آجرلو مدیریت این باشگاه را برعهده بگیرد و اصلا کادر فنی را عوض کند. قرار بود باشگاه تراکتورسازی به بخش خصوصی واگذار شود اما ظاهرا فعلا این ماجرا منتفی است.
فولاد؛ تمایل به ادامه همکاری با جلالی
مدیران باشگاه فولاد اصرار به حفظ مجید جلالی دارند اما جلالی گفته باید بعد از پایان جام حذفی در این مورد مذاکره کنند. باشگاه آن‌ها نه بلاتکلیفی‌های یک سری از باشگاه‌ها را دارد، نه مشکلات مالی. آن‌ها در زمینه نقل و انتقالات هیچ کاری نکرده‌اند و توجهشان معطوف به جام حذفی است. البته رضا نوروزی بازیکن گلزن آن‌ها بازار نقل و انتقالات را شلوغ کرده و گفته اگر فولاد آسیایی نشود در این تیم نمی‌ماند. از طرفی مسئولان باشگاه فولاد هم می‌گویند نوروزی با این تیم قرارداد دو ساله دارد. ولی فولاد ستاره دیگری ندارد که بخواهد در نقل و انتقالات سر و صدا کند.
مس؛ دنبال مربی ایده‌آل
مسی‌ها دغدغه مالی ندارند. فقط دنبال یک مربی هستند؛ کسی که با ایده‌آل‌هایشان هماهنگ باشد. مرفاوی هنوز جواب آن‌ها را نداده و به قول مدیرعامل مس، در حال کرشمه آمدن است! مرفاوی گفته دوست دارد در تهران مربیگری کند ولی اگر پیشنهادی از تیم‌های تهرانی نداشته باشد مجبور است در کرمان بماند. نژادزمانی، مدیرعامل باشگاه هم گفته با برانکو مذاکره کرده‌اند اما مبلغ پیشنهادی برانکو که یک و نیم میلیون دلار است آن‌ها را از فکر کردن به برانکو منصرف کرده.
ملوان؛ با مربی، بدون مدیرعامل
فرهاد پورغلامی که ماندنی است. همین که او توانسته تیمش را به جمع چهار تیم جام حذفی برساند و در لیگ هم آن را هشتم کند برای مدیران ملوان کافی است تا پورغلامی را نگه دارند. اما این‌که کدام مدیر باید او را حفظ کند هنوز مشخص نیست! تغییرات ملوان بیش از این‌که در کادر فنی این تیم باشد، در کادر مدیریتی است. البته بهمن صالح‌نیا از طرف هیات مدیره ملوان به عنوان سرپرست این باشگاه معرفی شده اما این معرفی بیشتر به این دلیل بود که نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا به ایران آمده‌اند تا از باشگاه‌ها دیدن کنند و ملوانی‌ها با انتصاب صالح‌نیا قصد داشتند فقط در حضور نمایندگان AFC بی‌مدیرعامل نباشند.
نفت آبادان؛ ترس از آینده
نفتی‌ها یک گام از خیلی تیم‌ها جلو هستند. آن‌ها با غلام پیروانی قرارداد بسته‌اند؛ قراردادی به ارزش 350 میلیون تومان. پیروانی گفته از تیم فصل قبل نفت، 12 نفر را نمی‌خواهد. البته باید دید اولتیماتوم وزارت نفت به کجا می‌رسد. وزارت نفت به تیم‌های قهرمانی‌اش هشدار داده که برای فصل آینده پول خرج نخواهد کرد چراکه طبق قوانین جدید، دولت نمی‌تواند برای ورزش قهرمانی هزینه کند. از طرفی آبادان فقط همین تیم را دارد که امید بسیاری از جوانان این شهر است و به این دلیل ممکن است به هر شکلی که شده مشکل مالی نفت را حل کنند.
صبا؛ به دنبال مشتری
صبایی‌ها بلاتکلیف هستند. زاهدی سرپرست باشگاه از سمت خود استعفا کرده و جهانبینی رئیس هیات فوتبال قم، سرپرستی باشگاه را قبول کرده. صبا مشکل مالی هم دارد و مسئولان استان به فکر واگذاری تیمشان به بخش خصوصی هم هستند. اگر هدایتی به پرسپولیس نرود ممکن است صبا را بخرد. آن‌ها مذاکراتی هم داشته‌اند که خیلی جدی بوده. ولی هدایتی منتظر است تا تکلیف پرسپولیس مشخص شود. مدیران باشگاه از همین حالا به بازیکنانشان گفته‌اند که امسال بیشتر از 250 میلیون تومان پول نمی‌دهند که همین باعث می‌شود بازیکنان بزرگ این تیم از قم بروند. البته فعلا باید تکلیف مالکیت این تیم روشن شود.
سایپا؛ ریسک در انتخاب مربی
سایپایی‌ها مجید صالح را به عنوان سرمربی خود معرفی کرده‌اند؛ کسی که تا به حال نفر اول بودن را تجربه نکرده. خیلی‌ها این انتخاب مدیران باشگاه سایپا را یک ریسک می‌دانند اما خود مدیران سایپا از انتخابشان راضی هستند. امسال سایپایی‌ها احتمالا پول خوبی هم خرج خواهند کرد. پارسال محمد مایلی‌کهن گفت بیشتر از سقف قرارداد پول نمی‌دهد و روی حرفش هم ایستاد اما امسال بعید است سایپایی‌ها سقف قرارداد را رعایت کنند چراکه استرس‌های لیگ امسال، آن‌ها را به خودشان آورده که نمی‌توانند با بازیکنان ارزان‌قیمت خیال راحتی بابت ماندن در لیگ برتر داشته باشند.
شهرداری تبریز؛ بی‌خبری محض
حمید درخشان گفته لیست خرید را به مدیران باشگاه داده و به زودی به تبریز می‌رود تا مذاکرات نهایی را با مدیران شهرداری انجام دهد. فعلا هیچ خبری از این باشگاه نیست.
نفت تهران؛ در جاده تهران - اراک
هنوز مشخص نشده نفت تهران به اراک منتقل می‌شود یا نه. مسئولان این باشگاه از مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا سوال پرسیده اند که آیا چنین انتقالی ممکن است؟ آن‌ها در این رابطه با فدراسیون فوتبال هم مکاتبه کرده‌اند. به نظر می‌رسد مسئولان باشگاه نفت تهران دوست دارند هرطور شده جلوی این انتقال را بگیرند. البته مشکل فقط نگه داشتن تیم در تهران نیست چراکه در صورت نگه داشتن تیم، تازه مشکل اصلی که بحث مالی است شروع می‌شود. نفتی‌ها در صورت ماندن در تهران، دیگر بودجه‌ای از وزارت نفت دریافت نخواهند کرد چراکه دولت دیگر حق ندارد در ورزش قهرمانی هزینه کند. نفتی‌ها منتظر هستند که ببینند چه کسی به عنوان وزیر نفت معرفی می‌شود چون اگر گزینه وزارت نفت یک مدیر ورزش‌دوست باشد شاید بتواند با یک ترفندی به نفت تهران کمک کند. اما از آن طرف اراکی‌ها هم دنبال انتقال امتیاز تیم هستند. اگر این انتقال صورت بگیرد، سردار شهریاری مدیرعامل سابق صبا، مدیرعامل نفت اراک می‌شود.
شاهین؛ مقروض
شاهینی‌ها مشکل مالی دارند، اساسی. از فصل قبل تنها حدود 40 درصد از قراردادها را پرداخت کرده‌اند. آن‌ها امسال پنج بازیکن خود را از دست می‌دهند اما بقیه بازیکنانشان قرارداد دو ساله دارند. پتروویژ، لک چیرا، عمادرضا، ستار زارع و عبدالله کرمی بازیکنانی هستند که قراردادشان تمام شده و احتمال جدایی آن‌ها وجود دارد.
راه‌آهن؛ بلاتکلیف‌تر از همه
راه‌آهن در اوج بلاتکلیفی است. 6 ماه است پروژه خصوصی‌سازی این باشگاه کلید خورده و قرار است در همین هفته امتیاز این باشگاه به مزایده گذاشته شود. قیمتی که برای این باشگاه در نظر گرفته شده، 5 میلیارد و 900 میلیون تومان است. ضمن این‌که خریدار این باشگاه باید بدهی‌های فصل قبل را هم پرداخت کند که این هزینه سنگینی است. به نظر می‌رسد در مزایده مرحله اول خریداری جلو نیاید اما در مزایده مرحله دوم که قیمت پایین‌تر می‌آید، مشتری‌ها جلو بیایند و آنجا نرخ جدیدی برای واگذاری باشگاه راه‌آهن تعیین شود. راه‌آهن طبق مصوبه هیات وزیران باید واگذار شود اما مدیرعامل این باشگاه گفته امکانات خوبی که این تیم در اکباتان دارد، در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت. تا واگذاری امتیاز باشگاه راه‌آهن به بخش خصوصی انجام شود، احتمالا فصل نقل و انتقالات تمام می‌شود و معلوم نیست راه‌آهن سال بعد چه سرنوشتی خواهد داشت.
مقاومت سپاسی؛ ادامه کار با کلانتری
مقاومت فعلا مشکلی ندارد و به برنامه‌هایش می‌رسد. فقط تردیدهایی در مورد سرمربیگری این تیم وجود داشت و جعفری، مدیرعامل مقاومت نمی‌دانست می‌تواند به کلانتری که تیم را به لیگ برتر رسانده، اعتماد کند یا نه. در نهایت جلسه هیات مدیره این باشگاه برگزار شد و سرمربیگری فصل آینده مقاومت به خود کلانتری سپرده شد. آن‌ها می‌خواهند برای فصل آینده چند بازیکن خوب بگیرند تا دوباره به لیگ یک سقوط نکنند.
مس سرچشمه؛ حراج شده در بازار!
فعلا همه جا حرف از این است که مس سرچشمه به یک استان دیگر واگذار می‌شود. ولی هنوز مسئولان استان کرمان دنبال این هستند که تیمشان را در استان خود حفظ کنند. از طرفی مشکلی که وجود دارد این است که طبق قوانین فدراسیون فوتبال، یک شرکت نمی‌تواند دو تیم در لیگ برتر داشته باشد و از آنجا که مس کرمان در لیگ برتر است، مس سرچشمه نباید در این لیگ حضور داشته باشد. عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ هم اخیرا تاکید کرده که مس سرچشمه نمی‌تواند در لیگ برتر شرکت کند. شایعات جدیدی که شنیده شده، حاکی از مذاکرات پنهانی مدیران فولادگستر تبریز با مسی‌هاست تا اگر بتوانند، امتیاز این تیم را به تبریز ببرند. از طرفی خود مسی‌ها هم دنبال اصلاح اساس‌نامه‌های داخلی خود هستند تا با این کار، مجموعه مس کرمان و مس سرچشمه را در ظاهر جدا از یکدیگر نشان دهند و جواز حضور مس سرچشمه در لیگ برتر را بگیرند.
داماش؛ دست به جیب‌تر از همه
داماش که هنوز هم مثل آسانسور در لیگ برتر و لیگ آزادگان بالا و پایین می‌رود، امسال در لیگ برتر شرکت می‌کند، آن‌هم با مجموعه‌ای از بازیکنان بزرگ لیگ ایران. امیر عابدینی با توپ پر وارد شده و قیمت‌های پیشنهادی بسیار بالایی به ستاره‌ها داده. نفراتی مثل محمد محمدی، تیاگو، پتروویچ، پریرا، ابوذر رحیمی و چند ستاره دیگر مد نظر امیر عابدینی هستند. باشگاه عابدینی قدرت مالی بالایی دارد و می‌تواند هر ستاره‌ای را که دوست دارد بخرد.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.046 seconds.